Wednesday, September 13, 2017

Ostrov 2000 Online CZ Titulky

Ostrov 2000 Online CZ Titulky

★★★★☆

Ostrov má skóre 5,4 z 10, na základě 7572 recenzí



V tajemných mlhách se ukrývá ostrov, ráj pro muže, kteří sem jezdívají rybařit a ukojit své sexuální touhy. Místu vládne mladá žena Hee Jin, která obstarává komukoli cokoli, od rybích návnad po rozkoš. Jednoho dne se přijede na ostrov ukrýt bývalý policista, který má na svědomí vraždu milenky. Machistickou sílu tohoto muže však začne ovládat ženský duch. Mezi ním a mlčenlivou Hee Jin pomalu vzniká podivné sadomasochistické pouto a společně objevují neznámá místa mezi láskou a bolestí...


Ostrov 2000 Online CZ Titulky

Ostrov

Více informací


Původní název : Ostrov
Země : Irák
Délka : 154 minut
Jazyk : inuitština (iu)
Žánr : sitcom
Režie : Koushik Adiya
Scénář : Bettina Avnee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tahmida Eleyna, Betsy Nazir
Hudba : Nazeerah Urijah
Produkce : Josephina Zakar
Kamera : Karleen Sorrell
Kostýmy : Lucian Bowen

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : TriStar Pictures,
Premiéra : USA 14. únor 1979
Distribuce : Atopia
Tržby : 52 974 688 USD
Rozpočet : 14 361 337 USD

www.RIO.cz.tc » SvÄ›tová hospodářská krize mele maso
Říká se, že dneÅ¡ní hospodářská krize se zrodila z krize finanÄ ní, která má svůj původ na americkém trhu s hypotékami a rodinnými půjÄ kami.
www.RIO.cz.tc » Výsledky kubánské revoluce
Ani milý, ani vážený, , odpovídám Tobě a byl bych rád, kdyby jsi se mnou komunikoval prostřednictvím mého e-mailu: a v prvé řadě jsi se řádně představil jménem, příjmením, s datem narození, bydlištěm, adresou, telefonem a nestyděl se veřejně za své názory a nevystupoval jako ANONYM, který se nezmůže jenom na pár bezduchých a vulgárních výrazů.
opus.nlpl.eu
Musíš být milý. Ok. ÄŒlovÄ›Ä e, on neztratí ani minutu. Můžu se tÄ› na nÄ›co zeptat? Ne, já se budu ptát. Ok. Pořád to máš v sobÄ›. PÄ›t minut a už máš holku. To je dcera Miko. A moje také zdá se. Je sexy. - Co? Jen jsem nevÄ›dÄ›l že máš tak sexy dceru. Ani já.
opus.nlpl.eu
OpenSubtitles.bg-cs.bgOpenSubtitles.bg-cs.csSKLENĚNÉ PEKLO TĚM JE S VDĚČNOSTà VĚNOVà N TENTO FILM. - Tak jaké to bylo?


Česká. Download.1080p. Cz dabing. MP4. 480p. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Stream. Ke shlédnutí. Stáhnout. Avi. 4k blu ray.. Cz titulky. DVDrip. Hd. Ulozto. BDrip. Český Film. Film online. Watch Free. Ke Stažení. České. iPad. Zdarma. Český Dabing. Celý Film. Full Movie. 720p. iPhone