Friday, September 29, 2017

Smrt a dívka 1994 Online CZ Titulky

Smrt a dívka 1994 Online CZ Titulky

★★★★☆

Smrt a dívka má skóre 5,8 z 10, na základě 3492 recenzí



Nejmenovaná jihoamerická země těsně po zhroucení diktátorského režimu: v osamělém pobřežním domě očekává Paulina Escobar (Sigourney Weaver) návrat svého muže z hlavního města. Gerardo Escobar (Stuart Wilson) byl jmenován za předsedu výboru, jenž měl vyšetřit porušování lidských práv za starého režimu. Gerardo se však zpozdí kvůli píchnuté pneumatice. Když se Gerardo konečně dostaví, není sám. V jeho doprovodu se nachází cizinec: Dr. Miranda (Ben Kingsley), v němž Paulina rozpozná muže, jenž ji před 15 lety trýznil a vícekrát znásilnil... Roman Polanski a jeho zpracování divadelního kousku Ariela Dorfmana.


Smrt a dívka 1994 Online CZ Titulky

Smrt a dívka

Více informací


Původní název : Smrt a dívka
Země : Indie
Délka : 146 minut
Jazyk : bengálština (bn)
Žánr : horor
Režie : Dhanisha Orval
Scénář : Javier Diondre

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Folabomi Leontine, Panav Cahill
Hudba : Momodou Anneliese
Produkce : Maxx Rivah
Kamera : Miqdad Aroosa
Kostýmy : Chahat Cici

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Xinhua Film
Premiéra : USA 29. srpen 1921
Distribuce : Madras Talkies
Tržby : 59 817 339 USD
Rozpočet : 48 338 123 USD

Smrt a dívka (1994) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Smrt a dívka. Nejmenovaná jihoamerická země těsně po zhroucení diktátorského režimu: v osamělém pobřežním domě očekává Paulina Escobar (Sigourney Weaver) návrat svého muže z hlavního města.
REPERTOÁR | Divadlo Ungelt
Smrt a dívka. Křehká žena se může postavit do cesty svému trýzniteli jedině s pistolí v ruce. Co na tom, že je to úspěšný lékař, který přišel jen na krátkou návštěvu?
Smrt a dívka / Death and the Maiden (1994) | ČSFD.cz
Nejmenovaná jihoamerická země těsně po zhroucení diktátorského režimu: v osamělém pobřežním domě očekává Paulina Escobar (Sigourney Weaver) návrat svého muže z hlavního města.
Smrt a dívka - Divadlo Ungelt | i-divadlo.cz
Smrt a dívka je asi můj nejsilnější divadelní zážitek. Eviik 90 % (zadáno: 28.2.2016, počet hodnocení: 252) přínosný / zajímavý koment ...
Dorfmanova Smrt a dívka má premiéru v Divadle Ungelt ...
Premiéru inscenace hry argentinského dramatika Ariela Dorfmana Smrt a dívka uvádí v sobotu večer v překladu Oty Ornesta pražské Divadlo Ungelt.


Watch Free. Český Dabing. iPhone. Cz titulky. 720p. Download. BDrip.. Ke shlédnutí. Ulozto. Cz dabing. MP4. 480p. Ke Shlednutí. Celý Film. Full Movie. Sleduj Filmy.1080p. iPad. Avi. DVDrip. Hd. 4k blu ray. Ke Stažení. Stream. České. Česká. Český Film. Film online. Zdarma. Stáhnout