Saturday, October 14, 2017

Tělo jako důkaz 1993 Online CZ Titulky

Tělo jako důkaz 1993 Online CZ Titulky

★★★★☆

Tělo jako důkaz má skóre 5,4 z 10, na základě 8002 recenzí



Postarší milionář je nalezen mrtev ve své ložnici. Vypadá to na oběť infarktu myokardu, ale jeho sekretářka tvrdí, že byl zavražděn. Policejní vyšetřování odhalí, že starý pán si užíval výstřední sexuální praktiky s majitelkou galerie Rebeccou Carlson - a ta je potencielní dědičkou miliónů dolarů z jeho pozůstalosti. Je proti ní vzneseno podezření z vraždy. Zbraň: její vlastní tělo. Obhájce Frank Dulaney se rozhodne ji zastupovat a je přesvědčen o její nevině. Brzy však i on propadne jejímu kouzlu i jejím divokým praktikám...


Tělo jako důkaz 1993 Online CZ Titulky

Tělo jako důkaz

Podrobnosti


Původní název : Tělo jako důkaz
Země : Uzbekistán
Délka : 160 minut
Jazyk : jidiš (yi)
Žánr : romantický thriller
Režie : Ezana Dontae
Scénář : Manish Kinley

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Numan Amaria, Mantej Cornell
Hudba : Kenrick Cadell
Produkce : Aileen Taaniya
Kamera : Zacharias Hoyt
Kostýmy : Shanei Hashim

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fingercuff Productions
Premiéra : USA 17. duben 1993
Distribuce : Tiffany Pictures
Tržby : 04 687 197 USD
Rozpočet : 29 580 249 USD

SledujSerial.com - Body of Proof
Seriál Body of Proof (Tělo jako důkaz) online - Doktorka Megan Huntová (Dana Delaneyová) bývala vynikající neurochirurgyní, dokud ji autonehoda nepřipravila o cit v rukou.
Tělo jako důkaz | tv.prehraj.me - filmy a seriály online v ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.
Tělo jako důkaz (1993) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Postarší milionář je nalezen mrtev ve své ložnici. Vypadá to na oběť infarktu myokardu, ale jeho sekretářka tvrdí, že byl zavražděn. Policejní vyšetřování odhalí, že starý pán si užíval výstřední sexuální praktiky s majitelkou galerie Rebeccou Carlson - a ta je potencielní dědičkou miliónů dolarů z jeho pozůstalosti.
Tělo jako důkaz (1993) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Tělo jako důkaz. Postarší milionář je nalezen mrtev ve své ložnici. Vypadá to na oběť infarktu myokardu, ale jeho sekretářka tvrdí, že byl zavražděn.
Tělo jako důkaz (2009) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Tělo jako důkaz. Helmut a Sabine provozují nejstarší německý nudistický klub "Sportovní klub svobody", a v tomto areálu žijí společně se svými dětmi Jakobem a Rosou.


Hd. iPad. Stáhnout. Celý Film. Avi. DVDrip. České. Ulozto. MP4.1080p. Cz dabing. Český Film. Sleduj Filmy. iPhone. Cz titulky. BDrip. Český Dabing.. 720p. Ke Stažení. Česká. 4k blu ray. Watch Free. Ke Shlednutí. Stream. Download. Zdarma. Film online. Full Movie. 480p. Ke shlédnutí