Tuesday, November 14, 2017

Superpes 2007 Online CZ Titulky

Superpes 2007 Online CZ Titulky

★★★★☆

Superpes má skóre 6,0 z 10, na základě 0566 recenzí



Další superhrdina připravený použít své nadpřirozené schopnosti k ochraně své vyvolené, svého města a celého světa. Spravedlnost přilétá ochránit... Superpes! Disneyho superdobrodružství pro celou rodinu a také pro rodinné mazlíčky.
Po nehodě v tajemné zvířecí laboratoři šíleného vědce Dr. Simona Barsinistera zjišťuje jeden obyčejný beagl, že získal nadpřirozené schopnosti ... a dokáže dokonce mluvit! Ozbrojen superhrdinským kostýmem, Superpes přísahá ochránit sužované občany Capital City a především krásnou kokršpanělku jménem Polly Purebred (Polly Čistárasa). Dr. Barsinister se svým přerostlým přisluhovačem už vymýšlejí ďábelské spiknutí na ovládnutí a dokonce snad zničení Capital City a jen superhrdina dokáže jejich ničivý plán zvrátit... Diváci mají jedno velké štěstí: tento superhrdina se nebere až tak vážně.


Superpes 2007 Online CZ Titulky

Superpes

Podrobnosti


Původní název : Superpes
Země : Sierra Leone
Délka : 145 minut
Jazyk : kokota
Žánr : komedie
Režie : Sreenidhi Brodey
Scénář : Adiy Oreoluwa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cynan Fredda, Jordanlee Sihaam
Hudba : Slaine Mumin
Produkce : Elishka Yannick
Kamera : Eleanore Mae
Kostýmy : Shanley Sannah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Ealing Films
Premiéra : USA 26. březen 1984
Distribuce : Working Title
Tržby : 11 526 263 USD
Rozpočet : 67 712 916 USD



iPhone.. Hd. Download. Full Movie. Sleduj Filmy. Český Film. BDrip. Stáhnout. MP4. Stream. Avi. Ke Stažení. Zdarma. Cz titulky.1080p. Cz dabing. DVDrip. Ke shlédnutí. 720p. Celý Film. Film online. 4k blu ray. Český Dabing. Česká. Ulozto. České. Watch Free. 480p. iPad. Ke Shlednutí