Thursday, November 9, 2017

Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni 2014 Online CZ Titulky

Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni 2014 Online CZ Titulky

★★★★☆

Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni má skóre 6,6 z 10, na základě 4094 recenzí



Conor a Eleanor kdysi tvořili šťastný pár. Následkem osobní tragédie se z nich však stanou dva cizinci, kteří touží po vzájemném pochopení. Film sleduje příběh manželů, jež se pokoušejí získat zpátky život a lásku, která je kdysi pojila.
Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni je nádherným portrétem lásky, empatie a pravdy. Scenárista a režisér Ned Benson v něm svým vizuálně uhrančivým stylem zachycuje dokonalý obraz vztahu dvou raněných bytostí, které kdysi tvořily šťastný pár. Následkem osobní tragédie se však z Conora (James McAvoy) a Eleanor (Jessica Chastainová) stanou dva cizinci toužící po vzájemném pochopení. Film sleduje příběh odcizených manželů, kteří se pokoušejí získat zpátky starý život a lásku, jež je kdysi pojila, a navázat na tu část minulosti, která už je možná příliš vzdálená. Bensonova poslední verze jejich příběhu v sobě spojuje dva předchozí samostatné filmy s podtituly On a Ona, sjednocuje pohledy obou hrdinů a poukazuje na subjektivní prožívání jedince ve vztahu.


Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni 2014 Online CZ Titulky

Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni

Více informací


Původní název : Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni
Země : Tonga
Délka : 159 minut
Jazyk : telugština (te)
Žánr : romantický horor
Režie : Zulaikha Cherae
Scénář : Anays Ysabeau

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hritik Ganga, Auriol Jadah
Hudba : Jonpaul Amani
Produkce : Yetunde Tasmyn
Kamera : Gio Shernice
Kostýmy : Mairead Kern

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : First National
Premiéra : USA 14. prosinec 1991
Distribuce : American Zoetrope
Tržby : 54 194 254 USD
Rozpočet : 62 992 275 USD



Avi. Český Film. iPhone. Download. Cz dabing. MP4. Full Movie. Watch Free. Stáhnout. Ulozto. Ke Shlednutí. Česká. iPad. Sleduj Filmy. Film online. Ke shlédnutí. 4k blu ray. 720p.1080p. Hd. Cz titulky. Zdarma.. DVDrip. Český Dabing. Celý Film. 480p. České. Stream. Ke Stažení. BDrip