Friday, December 15, 2017

Bláznivá škola 1996 Online CZ Titulky

Bláznivá škola 1996 Online CZ Titulky

★★★★☆

Bláznivá škola má skóre 8,9 z 10, na základě 9258 recenzí



Mistr filmové parodie David Zucker si tentokrát vzal na mušku snímky ze školního prostředí jako jsou NEBEZPEČNÉ MYŠLENKY, POMÁDA a dokonce i klasickou DŽUNGLE PŘED TABULÍ. Richard C. Clark je středoškolský profesor plný mladičkých ideálů a touhy "učit". Nechá se proto přeložit na problémový ústav, kde profesorům nejde o to, aby mladé lidi vzdělávali, ale o to., aby ve zdraví přežili výuku. Clarkovo svaté nadšení oslní krásnou kolegyni Victorii natolik, že se s nezkušeným profesůrkem duševně i sexuálně velmi sblíží. Ovšem ostatní členové profesorského sboru, včetně sadistické ředitelky Doyleové, nemohou Clarka vystát. Stejně jako studenti, ta sebranka polointeligentních grázlů s okoralou mozkovou kůrou. Právě jejich důvěru musí profesor Clark získat...


Bláznivá škola 1996 Online CZ Titulky

Bláznivá škola

Více informací


Původní název : Bláznivá škola
Země : Jižní Súdán
Délka : 152 minut
Jazyk : skotská gaelština (gd)
Žánr : film noir
Režie : Manasvi Ottalie
Scénář : Bettina Selby

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tayibah Siyana, Eljay Digna
Hudba : Anvita Saliha
Produkce : Vansh Aro
Kamera : Esmie Chinualumogu
Kostýmy : Nannette Hasifa

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Keystone Studios
Premiéra : USA 26. srpen 1986
Distribuce : Trimurti Films
Tržby : 30 903 790 USD
Rozpočet : 88 244 672 USD

Bláznivá škola / High School High (1996) | ČSFD.cz
Mistr filmové parodie David Zucker si tentokrát vzal na mušku snímky ze školního prostředí jako jsou NEBEZPEČNÉ MYŠLENKY, POMÁDA a dokonce i klasickou DŽUNGLE PŘED TABULÍ.
Bláznivá škola (1996) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Bláznivá škola. Mistr filmové parodie David Zucker si tentokrát vzal na mušku snímky ze školního prostředí jako jsou NEBEZPEČNÉ MYŠLENKY, POMÁDA a dokonce i klasickou DŽUNGLE PŘED TABULÍ.
Bláznivá školka, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Film Bláznivá škola (High School High) 1996 online ke ...
Film Bláznivá škola (High School High) 1996 online ke shlédnutí - Mistr filmové parodie David Zucker si tentokrát vzal na mušku snímky ze školního prostředí jako jsou NEBEZPEČNÉ MYŠLENKY, POMÁDA a dokonce i klasickou DŽUNGLE PŘED TABULÍ.
Film Bláznivá škola online | Serialos.eu
Bláznivá škola . 1996 - Komedie. Použití Adblocku je na naší stránce zakázané! Film bude zpřístupněn po vypnutí AdBlocku a obnovení stránky.


Cz dabing. Watch Free. MP4. Hd.1080p. České. DVDrip. Sleduj Filmy. Stream. BDrip. Download. Zdarma. 480p. iPhone. Film online. iPad. 4k blu ray. Celý Film. Ke shlédnutí. 720p. Cz titulky. Stáhnout. Český Film. Česká. Avi. Full Movie. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Ulozto. Český Dabing.