Sunday, December 24, 2017

Dveře v podlaze 2004 Online CZ Titulky

Dveře v podlaze 2004 Online CZ Titulky

★★★★☆

Dveře v podlaze má skóre 7,0 z 10, na základě 1228 recenzí



Režisér Tod Williams se inspiroval novelou Johna Irvinga, jednoho z největších žijících světových autorů. Tento best-seller A WIDOW FOR ONE YEAR vyšel pod názvem ROK VDOVOU také u nás. John Irving má už na svém kontě Oscara za adaptovaný scénář vlastní novely PRAVIDLA MOŠTÁRNY. Děj filmu DOOR IN THE FLOOR se odehrává v privilegované čtvrti Východního Hamptonu v New Yorku. Popisuje jedno klíčové léto v životě Teda Colea (Bridges), známého autora dětských knížek a jeho krásné ženy Marion (Basinger). Kdysi velké a šťastné manželství je vinou náhlé tragédie na bodu mrazu. Plody této krize jsou nevěry a deprese. Ted si najímá na léto mladého asistenta, jak už to velicí spisovatelé dělají. Právě mladý Eddie sehraje kuriózně zásadní úlohu při transformaci Tedova a Marionina života... Příběh originálně střídá tragické a komické motivy, zkoumá různé aspekty lásky, její zářící i temná zákoutí.


Dveře v podlaze 2004 Online CZ Titulky

Dveře v podlaze

Podrobnosti


Původní název : Dveře v podlaze
Země : Nizozemsko
Délka : 150 minut
Jazyk : rarotongština (rar)
Žánr : horor
Režie : Philipp Nile
Scénář : Jhanvi Marchelle

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tiggi Amrita, Luca Nehaan
Hudba : Suheyb Sandor
Produkce : Jahed Josi
Kamera : Kany Aheed
Kostýmy : Sheree Kayori

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Magnolia Pictures
Premiéra : USA 25. květen 1989
Distribuce : Hallmark Productions
Tržby : 09 794 690 USD
Rozpočet : 34 065 460 USD

Dveře v podlaze / The Door in the Floor (2004) | ČSFD.cz
Tragické, občas komické drama Dveře v podlaze nás zavede do amerického Hamptonu. Ted Cole (Jeff Bridges), známý spisovatel knih pro děti, žije s malou dcerkou Ruth a svou krásnou ženou Marion (Kim Basinger), která se stále nemůže vyrovnat s tragickou smrtí svých dvou synů.
Dveře v podlaze (2004) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Dveře v podlaze. Režisér Tod Williams se inspiroval novelou Johna Irvinga, jednoho z největších žijících světových autorů. Tento best-seller A WIDOW FOR ONE YEAR vyšel pod názvem ROK VDOVOU také u nás.
Jak sladit interiérové dveře s podlahou? | O dveřích
Dveře svými funkčními háčky šetří místo v interiéru a sladění dveří je zde navíc i s mobilními prvky. Doporučujeme změnu Tento interiér je naprosto designově čistý. Z mého pohledu by zde mohly být i dveře i dubové, tak aby ladily tón v tónu s barvou podlahy a zároveň by se tím designově odpoutaly od vestavěné skříně. Další variantou by mohly být pískově okrové dveře.
Dveře v podlaze - SledujFilmy.Online
Režisér Tod Williams se inspiroval novelou Johna Irvinga, jednoho z největších žijících světových autorů. Tento best-seller A WIDOW FOR ONE YEAR vyšel pod názvem ROK VDOVOU také u nás. John Irving má už na svém kontě Oscara za adaptovaný scénář vlastní novely PRAVIDLA MOŠTÁRNY. Děj filmu DOOR IN THE FLOOR se odehrává v privilegované čtvrti Východního Hamptonu v ...
Jaké dveře k podlaze? - Diskuse - eMimino.cz
Jaké dveře k podlaze? už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Ke Shlednutí. iPhone. MP4. Avi. Cz titulky. Hd. Film online. Watch Free.. Ke shlédnutí. DVDrip. iPad. 720p. Celý Film. Stream. Download. Česká. Český Dabing. Zdarma. České. Full Movie. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Stáhnout.1080p. 4k blu ray. Ulozto. Český Film. BDrip. 480p. Cz dabing