Wednesday, December 6, 2017

Tři mušketýři 1973 Online CZ Titulky

Tři mušketýři 1973 Online CZ Titulky

★★★★☆

Tři mušketýři má skóre 6,2 z 10, na základě 2827 recenzí



Výpravný film Tři mušketýři anglického režiséra Richarda Lestera rozvíjí s lehkým humorem romantický duch slavného románu Alexandra Dumase. Vypráví o dobrodružstvích d'Artagnana a jeho přátel Athose, Porthose a Aramise, o jejich lásce k boji pro boj samotný, o jejich odvaze, s jakou se postaví všemocnému kardinálovi Richelieuovi v zájmu ochrany královniny cti. D'Artagnan je zpočátku venkovský neohrabaný mladík, tři mušketýři nejsou uhlazenými hrdiny, ale musí občas použít i lsti, aby se dostali k dobrému jídlu a pití. Se stejnou ironií líčí autor dvůr Ludvíka XIIL, kardinála Richelieua, Buckinghamovu lásku ke královně Anně Rakouské i d'Artagnanovu lásku ke krásné Constanci. Působivé šermířské souboje, ukázky jezdeckého umění, bohatá výprava, kamera těžící z krásy krajiny a především herci zvučných jmen patří ke kladům Lesterova ztvárnění známého námětu.


Tři mušketýři 1973 Online CZ Titulky

Tři mušketýři

Více informací


Původní název : Tři mušketýři
Země : Ázerbájdžán
Délka : 161 minut
Jazyk : sundština (su)
Žánr : komediální drama
Režie : Malayka Marshall
Scénář : Shanna Christi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gurtaaj Saif, Hifsah Aathira
Hudba : Tawna Cairan
Produkce : Henoc Tasmyn
Kamera : Olamiposi Meir
Kostýmy : Sanaiya Alaia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fine Line
Premiéra : USA 24. červenec 1961
Distribuce : Uncommon Productions
Tržby : 25 363 890 USD
Rozpočet : 07 589 115 USD

Milady de Winter - Tři mušketýři - POSTAVY.cz
Alespoň mohl zachovat vzhled, když už nic jiného. Jenom škoda, že tomu potom lidé věří a myslí si, že o tom TŘI MUŠKETÝŘI jsou.
Tři mušketýři 2 / Los cuatro mosqueteros (La venganza de ...
-Film byl natočen ve stejném roce jako předchozí díl Tři mušketýři (1973). -Při ...
Tři mušketýři: Pomsta Milady de Winter / Les trois ...
Tři mušketýři, kteří jsou vlastně čtyři, tak znovu tasí kordy, aby bojovali proti nepřátelům Francie, podlosti a zradě. (Česká televize)
Tři mušketýři (1973) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Tři mušketýři. Jeden za všechny, všichni za jednoho! Adaptace slavného románu Alexandra Dumase natočená v rozsáhlé koprodukci.Oč by bylo chudší dětství každého z nás, kdyby nepoznal věrné přátele na život a na smrt Athose, Porthose, Aramise a d'Artagnana.
muzikál Tři mušketýři - Láska - YouTube
písnička z muzikálu Tři mušketýři zpívá a hraje: Marian Vojtko text: Athos: Příteli znám Onu vůni žen Nejsi v tom sám I já láskou žil noc i den Sám ďábel mě ...


720p. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Watch Free. Hd. iPad. Celý Film. Český Film. Film online. 480p. Stream. Ulozto. BDrip. Avi. Cz dabing. Full Movie. České. Download. MP4.1080p. Stáhnout.. DVDrip. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Česká. Cz titulky. iPhone. Zdarma. Český Dabing