Sunday, December 31, 2017

Zámotek 2: Návrat 1988 Online CZ Titulky

Zámotek 2: Návrat 1988 Online CZ Titulky

★★★★☆

Zámotek 2: Návrat má skóre 7,4 z 10, na základě 9222 recenzí



Pokračování slavného vědeckofantastického filmu Rona Howarda. V jeho závěru odlétly tři desítky starých lidí s mimozemšťany na jejich vzdálenou planetu, kde už dávno neznají války, nemoci ani stáří. V úvodu tohoto pokračování, natočeného o čtyři roky později, tedy v roce 1989, se šest z nich vrací zpět na Zemi. Doprovázejí své mimozemské přátele při jejich novém pokusu vyzvednout ze dna moře zámotky s jejich druhy. Během původně plánované krátké návštěvy však někteří z důchodců začínají uvažovat o rozhodnutí na Zemi zůstat. Navíc se armádě podaří zajmout jednoho z mimozemšťanů a podrobit ho nelítostnému a krutému výzkumu. Je na Jackovi, který se opět setkává se svou mimozemskou milou, aby se uvězněného mimozemšťana pokusil zachránit.


Zámotek 2: Návrat 1988 Online CZ Titulky

Zámotek 2: Návrat

Podrobnosti


Původní název : Zámotek 2: Návrat
Země : Botswana
Délka : 153 minut
Jazyk : atsinština
Žánr : historický
Režie : Tae Cadee
Scénář : Simrat Kyzer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Oluwakayode Lillia, Lotti Kearno
Hudba : Elleece Yussef
Produkce : Fahmid Adya
Kamera : Latayah Faruq
Kostýmy : Tavleen Irtiza

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Mercury Radio
Premiéra : USA 19. červenec 1930
Distribuce : Six Sigma
Tržby : 67 849 240 USD
Rozpočet : 79 971 271 USD

Zámotek 2: Návrat (1988) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Zámotek 2: Návrat. Pokračování slavného vědeckofantastického filmu Rona Howarda. V jeho závěru odlétly tři desítky starých lidí s mimozemšťany na jejich vzdálenou planetu, kde už dávno neznají války, nemoci ani stáří.
Zámotek 2: Návrat / Cocoon: The Return (1988) | ČSFD.cz
Zámotek 2: Návrat Cocoon: The Return; Záhadné ... ale ve filmu ma daleko vic prostoru ta druha linie a to je navrat duchodcu. Po 5 letech nikoho (az na ...
Zámotek 2: Návrat (1988) - Cocoon: The Return - FDb.cz
ZÁMOTEK 2 Úspěšné pokračování komedie o cizincích z vesmíru, kteří přijeli vyzvednout své přátele a dopravit je zpět domů.
Zámotek 2: Návrat (1988) - film online zdarma
Zámotek 2: Návrat zde zdarma ke zhlédnutí. V režisérském křesle sedí Daniel Petrie. Don Ameche se v tomto filmu zhostí hlavní role.
Film Zámotek 2: Návrat online | Serialos.eu
Zámotek 2: Návrat . 1988 - Komedie / Sci-Fi. Použití Adblocku je na naší stránce zakázané! Film bude zpřístupněn po vypnutí AdBlocku a obnovení stránky.


Ke shlédnutí. BDrip. Český Dabing. Cz titulky. Avi. Celý Film. Česká. Download. 4k blu ray. 480p. Cz dabing. České. iPad. Full Movie. Ke Stažení. Český Film. Hd. Ulozto. DVDrip. Watch Free. Film online. Ke Shlednutí. Stáhnout.1080p. Zdarma. iPhone. Sleduj Filmy. Stream. 720p. MP4.