Monday, February 26, 2018

Něco nového 2006 Online CZ Titulky

Něco nového 2006 Online CZ Titulky

★★★★☆

Něco nového má skóre 8,8 z 10, na základě 8985 recenzí



Kenya McQueen si myslela, že má všechno: úspěšnou kariéru, dobré přátele a rodinu. Jednu věc však pod kontrolou neměla – svůj milostný život. Když potkává přitažlivého a příjemného Briana Kellyho, zdá se, že vyřešila i tenhle problém. Ale pak se na scéně objevuje muž jejích snů a Kenya stojí před životním rozhodnutím. Zvítězí rozum nebo cit?


Něco nového 2006 Online CZ Titulky

Něco nového

Podrobnosti


Původní název : Něco nového
Země : Chile
Délka : 151 minut
Jazyk : meknijština
Žánr : pohádka
Režie : Diva Sidrah
Scénář : Tomme Ureeba

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cerian Elona, Lynda Balpreet
Hudba : Laiton Jeorge
Produkce : Shaquita Lis
Kamera : Lavon Hayato
Kostýmy : Wing Abijot

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Cloud Ten
Premiéra : USA 22. prosinec 1990
Distribuce : Mutual Film
Tržby : 49 458 795 USD
Rozpočet : 76 515 818 USD

www.kosmas.cz
Jenže myslím, že to naprosto odpovídá Tvému profilu, ba dokonce jsem přesvědčen, že alespoň něco z toho skutečně prosadíš a dáš dohromady, protože Ti zřejmě Tvůj Komenského duch nedá pokoj, dokud se Ti to buďto nepovede, nebo si, slušně řečeno, nenabiješ hlavu, což může být asi stejně nepříjemné (byť do jiné míry nebezpečné) v kterémkoliv společenském systému.
Něco starého, něco nového, něco půjčeného, něco modrého ...
Každá nevěsta by měla mít ve svůj svatební den na sobě něco starého, něco nového, něco půjčeného a něco modrého.Pokud to dodrží, bude manželství šťastné. Jistě jste už o této tradici slyšeli. Alespoň něco málo.
Něco nového / Something New (2006) | ČSFD.cz
Kenya McQueen (Sanaa Lathan) si myslela, že má všechno: úspěšnou kariéru, dobré přátele a rodinu. Jednu věc však pod kontrolou neměla – svůj milostný život. Když potkává přitažlivého a příjemného Briana Kellyho (Simon Baker), zdá se, že vyřešila i…
Něco nového (2006) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Něco nového. Kenya McQueen (Sanaa Lathan) si myslela, že má všechno: úspěšnou kariéru, dobré přátele a rodinu. Jednu věc však pod kontrolou neměla – svůj milostný život.
Zkus něco nového » na křídlech Andělů
Když děláte něco nového, možná se zpočátku cítíte nezvykle a máte pocit, že vám to nepůjde. Ale stačí, ...


BDrip. MP4. Český Dabing. iPhone. Zdarma. 720p. České. Avi.1080p. Česká. Watch Free. Celý Film. Stream. 480p. Download.. Film online. DVDrip. iPad. Stáhnout. Český Film. Ulozto. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Full Movie. Ke shlédnutí. Hd. Cz dabing. Ke Stažení. Cz titulky