Saturday, February 10, 2018

Zóna smrti 2005 Online CZ Titulky

Zóna smrti 2005 Online CZ Titulky

★★★★☆

Zóna smrti má skóre 7,2 z 10, na základě 1392 recenzí



Mafiánský boss Po (Sammo Hung) zabije detektivu Chanovi (Simon Yam) bratra. Ten brzy pochopí, že Po nikdy nebude za svůj zločin pykat a odejde do výslužby. Jeho nástupce Ma (Yen) je zásadový policajt zběhlý v bojových umění, který má však pověst násilníka. Znovu se ujímá případu a společně s bývalým detektivem Chanem se pustí do rozmetání Poova gangu. Dokáží ho dva policajti zatknout v jednom z nejkrvavějších soubojů všech dob?


Zóna smrti 2005 Online CZ Titulky

Zóna smrti

Více informací


Původní název : Zóna smrti
Země : Austrálie
Délka : 155 minut
Jazyk : kurdština (ku)
Žánr : romantický horor
Režie : Connell Rafik
Scénář : Emalie Farron

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sufia Chayton, Mu'Adh Sukhjinder
Hudba : Mafalda Yifei
Produkce : Rhodes Leiya
Kamera : Negar Keona
Kostýmy : Faelan Christa

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : British Lion
Premiéra : USA 26. leden 1964
Distribuce : Soyuzmultfilm
Tržby : 35 421 729 USD
Rozpočet : 45 525 537 USD

Zóna smrti (2005) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Zóna smrti. Mafiánský boss Po (Sammo Hung) zabije detektivu Chanovi (Simon Yam) bratra. Ten brzy pochopí, že Po nikdy nebude za svůj zločin pykat a odejde do výslužby.
Zóna smrti / Sha po lang (2005) | ČSFD.cz
Mafiánský boss Po (Sammo Hung) zabije detektivu Chanovi (Simon Yam) bratra. Ten brzy pochopí, že Po nikdy nebude za svůj zločin pykat a odejde do výslužby.
Zóna smrti - SledujFilmy.Online
Zóna smrti; Zóna smrti. Akční/Thriller. V případě problémů můžete přepnout na další přehráva ... Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži.
Online film Zóna smrti > Akční filmy | vsetu.eu zdarma ...
Zóna smrti - Akční filmy - online film zdarma. Sleduj online film Zóna smrti - Akční filmy zdarma. Stahni si do počítače online film Zóna smrti - Akční filmy zdarma.
Zóna smrti / Sha po lang (2005) | ČSFD.cz
Klasická hongkongská stylovka, kde hrdinní policisté kráčí do chřtánu jisté smrti. Nic co bych už neviděl, ale zvedám za drsné finále, ...


Film online. Download. 480p. Zdarma. Avi. Český Dabing. iPhone.1080p. Full Movie. Český Film. BDrip. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. DVDrip. Stream. Česká. České. Cz titulky. MP4.. Sleduj Filmy. Celý Film. Hd. iPad. Watch Free. 720p. Stáhnout. Cz dabing. Ulozto. 4k blu ray. Ke Stažení