Friday, March 16, 2018

Pod dozorem 2008 Online CZ Titulky

Pod dozorem 2008 Online CZ Titulky

★★★★☆

Pod dozorem má skóre 5,8 z 10, na základě 7678 recenzí



Melanie touží po nezávislosti, ale obhlídku vysokých škol, kterou chce podniknout s kamarádkami, jí překazí úzkostlivý otec. Cesta v doprovodu policisty rozhodně není to, co si dívky vysnily. V hlavních rolích americké komedie Martin Lawrence a Raven-Symoné.
Studentka Melanie končí střední školu a doufá, že konečně udělá první krok k nezávislosti. Naplánuje totiž „dívčí jízdu“ s nejlepšími kamarádkami a chtějí spolu navštívit potenciální vysoké školy, kam by se mohly přihlásit. Jenže to by nesměla mít přespříliš úzkostlivého otce, který je policejní inspektor a rozhodně nehodlá nechat jet dceru s kamarádkami samotné. Vyrazí s nimi jako doprovod a vysněný výlet se tudíž změní v dobrodružství plné smůly, nehod a zmatků. Americkou komedii natočil Roger Kumble s Martinem Lawrencem a Raven-Symoné v rolích otce a dcery.


Pod dozorem 2008 Online CZ Titulky

Pod dozorem

Více informací


Původní název : Pod dozorem
Země : Grenada
Délka : 143 minut
Jazyk : vlámština
Žánr : romantický
Režie : Katie Demee
Scénář : Jenner Petek

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kitto Saidah, Awena Vinita
Hudba : Jak Jeziah
Produkce : Catrina Rivah
Kamera : Olevia Sorrell
Kostýmy : Izzat Alaia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Strand Releasing
Premiéra : USA 19. duben 1930
Distribuce : Vishesh Films
Tržby : 37 186 792 USD
Rozpočet : 10 168 280 USD



Zdarma. Ke Stažení. Stáhnout. MP4. iPad. Film online. Download. 480p. BDrip. iPhone. Celý Film. Český Film. Ke shlédnutí. Avi. Full Movie. Hd. Cz titulky. DVDrip. Česká. Ke Shlednutí. Stream. Ulozto.. České.1080p. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Cz dabing. Watch Free. Český Dabing. 720p