Saturday, April 7, 2018

Sobecký obr 2013 Online CZ Titulky

Sobecký obr 2013 Online CZ Titulky

★★★★☆

Sobecký obr má skóre 6,9 z 10, na základě 2648 recenzí



Tato moderní bajka pojednává o třináctiletém Arborovi a jeho nejlepším příteli Swiftym. Oba jsou vyloučeni ze školy a ve své vlastní komunitě jsou považováni za outsidery. Jednoho dne se chlapci setkají s Kittem, místním sběratelem starého železa, a začnou mu pomáhat s prací, k čemuž používají pouze koně a povoz. Swifty to od přírody s koňmi umí, zatímco Arbor se vydává v Kittenových šlépějích – chce na něj udělat dojem a přijít tak k penězům. Kitten však i navzdory tomu upřednostňuje Swiftyho. Arbor se následkem toho cítí raněný a odstrčený a mezi oběma chlapci narůstá propast. Když se Arbor začne chovat stejně chamtivě a vykořisťovatelsky jako jeho velký vzor, napětí se stupňuje a vrcholí tragickou událostí, která je všechny nenávratně změní.


Sobecký obr 2013 Online CZ Titulky

Sobecký obr

Podrobnosti


Původní název : Sobecký obr
Země : Island
Délka : 151 minut
Jazyk : lubština
Žánr : mysteriózní
Režie : Nava Jaidev
Scénář : Khayyam Ceyla

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Elexia Chiyo, Tamica Zephyrus
Hudba : Mickael Samiullah
Produkce : Esmee Izyan
Kamera : Rafif Kal
Kostýmy : Thai Auralia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : OctoArts Films
Premiéra : USA 24. březen 1998
Distribuce : Sun Haven
Tržby : 51 045 870 USD
Rozpočet : 97 806 716 USD

Sobecký obr / Selfish Giant, The (2013) | ČSFD.cz
Sandiego. Britská sociální dramata mají silný zvuk a Sobecký obr tento fakt jen potvrzuje. Naprosto nekompromisní, syrový a přesto silně zúčastněný pohled na dvojici sotva dospívajících kluků, jejichž nedětský svět je omezen jen honbou za elektrickými kabely a kovovými předměty v nehostinném industriálním ...
Sobecký obr (2013) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Sobecký obr. Tato moderní bajka pojednává o třináctiletém Arborovi a jeho nejlepším příteli Swiftym. Oba jsou vyloučeni ze školy a ve své vlastní komunitě jsou považováni za outsidery.
Sobecký obr - is.jabok.cz
Sobecký obr Oscar Wilde Každé odpoledne si děti cestou ze školy chodily hrát do zahrady k obrovi. Byla to překrásná zahrada, porostlá měkkou zelenou travou.
Oscar Wilde - Pohádky (4) | Čtenářský deník | Český-jazyk ...
Sobecký obr V obrově zahradě si hrály děti. Když se obr vrátil, vyhnal je. Do jeho zahrady nepřišlo jaro, celý rok tam zůstala zima.
Sobecký obr - pohadky-online.com
Byl to velice sobecký obr. Děti si teď neměly kde hrát. Zkoušely si hrát na silnici, ale silnice byla plná prachu a tvrdého kamení a dětem se tam nelíbilo.


Ke shlédnutí. Stáhnout. Český Dabing. Česká. 4k blu ray. Full Movie. 480p. Watch Free. iPhone. Avi. Celý Film. iPad. Download. Ulozto. Hd.1080p. 720p. Stream.. Ke Stažení. Ke Shlednutí. MP4. Cz titulky. Český Film. Cz dabing. Zdarma. Film online. Sleduj Filmy. BDrip. DVDrip. České