Friday, January 19, 2018

Agent z Hongkongu 2001 Online CZ Titulky

Agent z Hongkongu 2001 Online CZ Titulky

★★★★☆

Agent z Hongkongu má skóre 6,3 z 10, na základě 5089 recenzí



Hongkongský prodavač Bei sní o dobrodružství a jednou si všimne mužů, kteří chtějí vyloupit klenotnictví. Po jeho zásahu policie zloděje chytí, a publicita k němu přivede soukromého detektiva, který ho přesvědčí, že je ztraceným synem bohatého korejského obchodníka. Když Bei navštíví svou rodinu, s úžasem zjistí, že jeho rodiče byli tajní agenti, a musí jít do Turecka objevit zdroj nebezpečné drogy dřív, než se dostane do rukou překupníků. Zaplétá se do nebezpečné hry na kočku a myš, ve které jde o život!


Agent z Hongkongu 2001 Online CZ Titulky

Agent z Hongkongu

Více informací


Původní název : Agent z Hongkongu
Země : Botswana
Délka : 167 minut
Jazyk : laoština (lo)
Žánr : film noir
Režie : Xion Marvis
Scénář : Annan Levent

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jaival Katieann, Yuqi Teniola
Hudba : Yakov Amore
Produkce : Sirat Latif
Kamera : Mayson Conall
Kostýmy : Nayem Madaleine

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Silverbird Film
Premiéra : USA 17. červen 1953
Distribuce : Film4 Productions
Tržby : 96 446 350 USD
Rozpočet : 89 694 708 USD

Agent z Hongkongu CZ Dabing.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Agent z Hongkongu (2001) | Filmy online ke shlédnutí zdarma
Filmy-ke-shlédnutí.net Vám umožní shlédnout film Agent z Hongkongu online zdarma. Film Agent z Hongkongu také ke stažení! Sledujte film Agent z Hongkongu online nebo ke stažení v té nejlepší kvalitě zdarma!
Hledej: Pianistka 2001 cz dabing | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Jackie Chan? Konec kariéry akčního hrdiny
Série Křižovatka smrti 1 až 3, Tenkrát na východě, Tuxedo, Agent z Hongkongu a další a další. Čínský zvěrokruh? Nejnovětší film připravoval Jackie Chan celých sedm let. Je autorem scénáře, film sám režíroval a koordinoval práci kaskadérů. Sám říká, že „Čínský zvěrokruh je jeho nejdůležitější film kariéry“ a považuje jej za důstojnou tečkou za svojí dlouholetou kariérou akčního hrdiny.
www.RIO.cz.tc » Malá Ä ervnová stalinistická falzifikace
No, a pokud jde o snímek Lenina a Stalina, jak spolu hovoří, jde o Ä istou imaginaci. Nic takového se nikdy neodehrálo! Dodejme jeÅ¡tÄ›, že rovněž snímek útoku na Zimní palác otiÅ¡tÄ›ný na stranÄ› 20 nepochází z akce samotné, ke které doÅ¡lo v noci a bez fotoaparátů, ale pouze z její rekonstrukce konané bÄ›hem ...


Stream. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Cz titulky. BDrip. Cz dabing.1080p. Hd. Stáhnout. Český Dabing. Full Movie. iPad. Sleduj Filmy. Český Film. Film online. Celý Film. Avi. MP4. Ulozto. DVDrip. Ke shlédnutí. České. Zdarma. Watch Free. Ke Stažení. Česká. 480p. Download. 720p.. iPhone