Friday, January 19, 2018

Žena zabiják 2014 Online CZ Titulky

Žena zabiják 2014 Online CZ Titulky

★★★★☆

Žena zabiják má skóre 6,5 z 10, na základě 4076 recenzí



Když na dovolené v Karibiku unesou Ave (GINA CARANOVÁ) jejího manžela Dereka Granta (CAM Gigandet), zoufalá žena se rozhodne, že bude vytrvale pronásledovat podezřelých mužů. Aby zachránila život svému manželovi a pomstila se únoscům, sejdou se její staré zkušenosti a dovednosti. Hněvivou a ozbrojenou ženu, která byla celá léta šampionkou bojových umění, nedokáže porazit žádný gauner ukrytý na karibském ostrově.


Žena zabiják 2014 Online CZ Titulky

Žena zabiják

Podrobnosti


Původní název : Žena zabiják
Země : Turecko
Délka : 160 minut
Jazyk : tswanština (tn)
Žánr : erotické drama
Režie : Eleftheria Karly
Scénář : Coast Azeez

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nicole Alketa, Kristia Norman
Hudba : Dilara Marsela
Produkce : Marcelle Maryalice
Kamera : Humzah Yori
Kostýmy : Hagan Sho

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Xinhua Film
Premiéra : USA 14. říjen 1921
Distribuce : Leda Serene
Tržby : 17 691 574 USD
Rozpočet : 96 235 439 USD

Guest House Milena Vučinić, Žabljak - booking.com
Guest House Milena Vučinić, Žabljak – rezervujte se zárukou nejlepší ceny! Na Booking.com na vás čeká 67 hodnocení a 45 fotografií.
Ubytování Černá Hora Prcanj | Černá Hora apartmány | Černá ...
Černá Hora apartmány-Prcanj-Ubytování Černá Hora-Procházet naší databázi ubytování! Najít ideální apartmán, pokoj nebo vila se nachází na krásném pobřeží Jadranu a Černá Hora dech hor.
Nejlepších 10 Bed & Breakfasts v destinaci Žabljak, Černá ...
Žabljak – bed & breakfast. Mnoho volných termínů a nízké ceny b&b v destinaci . Přečtěte si hodnocení od skutečných hostů a vyberte si to nejlepší pro svůj pobyt.
Ubytování Černá Hora | Černá Hora apartmány 2014 ...
Hledám pronájem pro dovolenou v Černé Hoře? Procházet naší databázi ubytování! Najít ideální apartmán, pokoj nebo vila se nachází na krásném pobřeží Jadranu a Černá Hora dech hor. Přímý kontakt s majiteli!
Ubytování Zabljak NEJNIŽŠÍ AKČNÍ CENY pro všechny hotely ...
Časově omezené nabídky na hotely v destinaci Zabljak. Porovnejte ceny a hodnocení 700 000+ hotelů po celém světě a využijte Garance nejlepší ceny Agoda!


Ke Stažení. Český Film. Stáhnout. Ulozto. 4k blu ray. Celý Film. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Stream.1080p. Film online. DVDrip. Zdarma. Ke Shlednutí. Avi. MP4.. Hd. iPhone. 720p. 480p. Cz dabing. Český Dabing. iPad. Full Movie. Cz titulky. Download. Česká. České. Watch Free. BDrip