Friday, January 19, 2018

Zúčtování v Malém Tokiu 1991 Online CZ Titulky

Zúčtování v Malém Tokiu 1991 Online CZ Titulky

★★★★☆

Zúčtování v Malém Tokiu má skóre 7,8 z 10, na základě 1911 recenzí



Nelítostná krutost a fanatická disciplína dělá z japonské Yakuzy nejnebezpečnější mafii na světě. Pokud ji řídí chladnokrevný vrah Yoshida, platí to dvojnásob. Ukáže se to hned v úvodu, kdy při vyvrcholení milostných hrátek setne hlavu prostitutce, která ho zradila. Svědkem chladnokrevné vraždy se stane další půvabná prostitutka a právě její ochranu dostane na starost hlavní hrdina příběhu, detektiv Chris Kenner. Vyrostl v Japonsku, byl vychováván v japonském duchu, a tak je dnes nejen mistrem bojových umění, ale také největším expertem na japonskou mafii. V souboji s Yoshidou však jde o mnohem víc, než je život atraktivní prostitutky. Nelítostný mafián se totiž pokouší dostat na trh novou drogu a navíc kdysi dávno zavraždil Kennerovi rodiče.


Zúčtování v Malém Tokiu 1991 Online CZ Titulky

Zúčtování v Malém Tokiu

Více informací


Původní název : Zúčtování v Malém Tokiu
Země : Island
Délka : 167 minut
Jazyk : komančština
Žánr : romantický
Režie : Elisheva Ramirez
Scénář : Sharlie Osayuwamen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Glodi Isam, Sumena Musah
Hudba : Regen Lillimae
Produkce : Onosetale Romillie
Kamera : Latayah Caiden
Kostýmy : Harrie Sirius

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Vertigo Films
Premiéra : USA 21. říjen 1942
Distribuce : United States
Tržby : 14 758 103 USD
Rozpočet : 84 068 250 USD

Zúčtování v Malém Tokiu - SledujFilmy.Online
V souboji s Yoshidou však jde o mnohem víc, než je život atraktivní prostitutky. ... Zúčtování v Malém Tokiu; Zúčtování v Malém Tokiu.
Zúčtování v Malém Tokiu - online ke zhlédnutí a stažení ...
Soubor Zúčtování v Malém Tokiu zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Zúčtování v Malém Tokiu, Sleduj filmy online zdarma na ...
Zúčtování v Malém Tokiu Showdown in Little Tokyo Zúčtovanie v Malom Tokiu. Rok: 1991 / CZ dabing / Země: USA / Délka: 76 min ...
Zúčtování v Malém Tokiu / Showdown in Little Tokyo (1991 ...
V rámci žánru velmi obstojné, ne že by se jednalo o kdovíjaký film, ale když už Lundgrena, Zúčtování v Malém Tokiu se dá přestát celkem ve zdraví.
Zúčtování v Malém Tokiu (1991) - Showdown In Little Tokio ...
Zúčtování v malém Tokiu, Mstitel, Temný anděl či masakr na střední škole i mnohé iné kvalitné akčné snímky s Lundgrenom patria medzi moje najoblúbenejšie trháky. Zúčtování v malém Tokiu - keď bol ako dieťa,tak mu v detstve zabili rodičov. Bol ním Joshida. Teraz sa mu Lundgren pomstí.


Cz titulky. Watch Free. 720p. České. Avi. Stáhnout. BDrip. Český Dabing. Film online. Česká. Ke shlédnutí. Český Film. Ulozto. Cz dabing.. Full Movie. iPhone. 480p. iPad. Celý Film.1080p. Stream. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Zdarma. MP4. Download. DVDrip. 4k blu ray. Hd